Ми одружилися, коли нам було по 19 років. Обидва гарні і молоді, ми природно весь вільний час проводили в ліжку за любовними утехамі.Но наш секс не можна було назвати особливо різноманітним, це я вже зараз розумію. Але тоді мені здавалося, що кращого і бути не може. На четвертому році сімейного життя у нас, як у багатьох сімейних пар почалися сварки, але вони фото голі дівчата  не стосувалися сексу. Мені здавалося, що в інтимному плані у мене чоловік найкращий, самий ніжний і розуміючий на світі. Але відносини наші псувалися з кожним днем, причиною тому була якась незрозуміла агресія з боку чоловіка. Він міг прийти з роботи і зняти свою роздратування вдаривши нашого трирічного синочка, або штовхнувши мене. Щоправда після цього відразу мало не кидався на коліна переді мною і просив прощенія.В врешті-решт моє терпіння скінчилося, і я сказала, що хочу розлучитися.
Ми роз'їхалися по різних кімнатах, тому що були обставини, за якими ми не могли в той момент розлучитися, і продоолжалі разом вести господарство.