І ось настав той день. Це був день його народження. Я як добра господиня підготувала всі до прийому гостей. До речі, вирішено було відсвяткувати все це на природі. там ми добряче випили, плюс липневе сонечко, і самі розумієте, що розвезло всіх непогано. Але купувати в річці все начебто зібралися з думками. Коли ми повернулися додому, мій вже практично не чоловік почав мені дорікати, що я перебрала. Повинна зауважити, що раніше такого зі мною ніколи не траплялося. Але я була небессовестно п'яна, а просто було помітно, що я випила, от і все. Я сказала, щоб він збавив тон, тому що фото голі дівчата син у сусідній кімнаті. Але чоловік розійшовся не на жарт. Він почав вимовляти мені, що я не мала права пити, що я нікчема, і що я взагалі найгірша ... В перемішку з цими образами він почав говорити чомусь і комплементу, що мовляв йому всі заздрять, що у нього така дружина , красива, добра господиня і т.д. Я не могла зрозуміти, що взагалі він мені в кінці кінців хоче сказати. І тут на нього накотилася чергова хвиля злості. Він підійшов до мене близько, так що його дихання обпікало мені обличчя, схилився наді мною (а треба зауважити, що він мене був вище на 30 см), і мені стало дуже страшно. Я вже не раз отримувала від нього, але зараз мене охопив якийсь жах. Я дивилася в його очі і не могла зрозуміти, що ж зараз буде.
дівчата в вані
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1