ВІН зачинив двері в кімнату, повернувся і з усього розмаху вдарив мене по обличчю, бив вміло, ніколи синців не залишав, де тільки навчився цього?! я не могла навіть скрикнути, я боялася. що почує син, і увійшовши злякається. Сльози хлинули з очей. А чоловік схопив мене за руки, і склав із за моєю спиною, схопивши однією рукою. Вдарив мене по спині, і я вже не могла чинити опір. Я впала на ліжко, руки залишилися у нього в руці, тому виявилися набагато вище, через фото голі дівчата  що я прогнулася і випробувала страшну біль, мені здавалося, вони зараз вискочать з суглобів. Він зняв з мене труси і зі всієї сили почав трахкати. Він саме трахкав, і йому було все одно, боляче мені чи ні. А я тільки кусала губи, бо не могла вдіяти нчіего, і боялася. що зайде синочок. У нього був великий член, і мені і в хороші щось часи часто бувало боляче, але коли він робив це люблячи, він намагався не до кінця вводити, а зараз .. зараз з кожним рухом він просто нанизував меня.Но все закінчилося досить швидко.