І я вже подумала що мої страждання скінчилися. Але не тут-то було. Він повернув мене на спину, притиснувши коліном до ліжка і почав запихати свій член в рот. Я не стала дуже пручатися, знову ж таки через синочка ... Член дуже швидко відновив своє стояче положення. я спробувала встати, сподіваючись вискочити з кімнати. щоб замкнутися у ванній, поки він встав з коліна, але чоловік зі всієї сили вдарив мене в живіт. У мене дихання збилося, я присіла. а він мене розігнув і знову вдарив у живіт. Після цього повалив на ліжко і задер ноги. Він знав, що це сама болюча поза для мене, і став трахкати. На цей раз його вистачило надовше. У мене стікали сльози, і я тільки мукала від болю. Він міцно фото голі дівчата притискав мої руки до ліжка, але через ковдру, щоб синців не залишилося. Потім він мене повертав як хотів, і боком, і знову спиною, і знову на спину, причому все під таким кутом, щоб мені було якомога болючіше .. при цьому примовляючи, що після цього мені довго мужика не захочеться, і я може ще передумаю з ним розлучатися ... Тривало все приблизно годину. Коли все закінчилося, простирадло була в крові ... У мене після першого разу не було крові, а тут .. Я дивилася на простирадло і плакала.
Найбільше мене вразило приниження, яке я відчула, я ж прожила з цією людиною п'ять років ... Але, слава, Богу, Син так і і не почув, він захоплено дивився мультікі.Я сходила вванную, розірвала простирадло, і зрозуміла, що вже ніколи не зможу нікому довіряти на цьому світі.