Ця історія почалася з того, що мій брат потрапив в дуже нехорошу ситуацію. Я не хочу про це говорити, але по молодості він створив дурість, за яку його могли запросто засадити років, десь, на п'ять. Живемо ми без батька, а тому ми з мамою шукали будь-які способи, щоб якось його врятувати. Зголосився нам допомогти один зі слідчих. Він запросив мене до себе додому "обговорити деякі деталі". Я розуміла, ніж це повинно закінчитися, але мужик він був начебто непоганий, в усякому разі, мене від нього не нудило, хоча не можу сказати, що він мене зацікавив. Мент є мент.
Я йшла до нього додому і відчувала хвилювання. Ще ніколи я не потрапляла в подібні ситуації. Але коли я потрапила в його квартиру, моє серце закалатало ще частіше. Слідчий (назвемо його Саша) був не один. З ним був ще один чоловік (назвемо його Олег). Першими словами, коли Олег фото голі дівчата побачив мене, були: "Так. Хороша сучка!". Обличчя моє запалало, як вогонь. Я не знала, що мені робити. Я сказала, що ми так не домовлялися, і зібралася йти. Тоді слідчий сказав, що мене ніхто не тримає, і я можу йти на всі чотири сторони, але завтра ж мого брата посадять. І вони продовжили пити пиво. Я простояла хвилин 10, а потім запитала, що я повинна робити. Вони одразу ж повернулися до мене. Саша сказав, щоб я підійшла до них. Я зайшла в кімнату (весь цей час я стояла в коридорі). Він скомандував, щоб я підійшла ще ближче. Олег почав уголос захоплюватись моєї фігурою. "Які у неї сиськи! Уявляю картину, коли ми розпряжемо її! ". Саша усміхнувся і сказав мені. "Ну що, красуня! Роздягайся!" .
голі знаменитости
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-12 23:06:52
Страница: 1