Спостерігав за цим Саша підійшов і почав вивчати мої грудей. Я не знаю, що зі мною коїлося. Мені було страшенно соромно. Ще ніхто не звертався зі мною так безцеремонно. Але в той же час, може бути і це, і відчуття на своєму тілі відразу двох пар рук пробудили в мені дивне почуття, про яке я боялася зізнатися навіть собі. І тут рука Олега не зупинилася в черговий раз в міліметрах від піхви, а буквально прослизнула по ньому. Так, так саме прослизнула, тому що я вже помітно зволожити. "Ого-го!" Вигукнув Олег. "Так вона тече! Е, ні, дівчинка, так не піде, не ми тобі, а ти нам повинна приносити задоволення!". Він підійшов до вікна, розсунув штори, на вулиці світило сонце. Він поставив стілець і наказав мені підійти до нього. Потім він повернув мене спиною до себе. "А тепер нахилися вперед!" Мені довелося виконати і цей його наказ. Розведи сідниці, - наказав він. Я не ворухнулась навіть.
Це мені не могло приснитися в самому кошмарному сні. Більшого сорому навіть уявити було важко. "Слухай, дівчинко, ти мені починаєш фото голі дівчата набридати". А потім як гаркне:: "Якщо ти, сука, ще хоч раз не виконаєш наказ можеш потім навіть не плакати! Я сказав - розсунемо жопу! "Куди мені було діватися? Я несміливо розвела свої половинки. Тоді він долонею сильно ляснув мене по лівій половинці:" Ширше! "Я виконала наказ. На цю картину прийшов помилуватися і Саша. Сонце світило в вікно. Я уявила, як я виглядала збоку. Я не мала нічого спільного з тією веселою девченки в короткій спідниці джинсового, яка ще кілька годин тому йшла по вулиці з незалежним виглядом. "Гарна!" сказав Сашко. Він підійшов до мого обличчя. Потинявся своїм членом про мої губи, щоки (вони вже давно роздяглися). "Наслюні-ка, дівчинка, мені пальчик, та трохи краще! Це в твоїх інтересах! "Я зрозуміла, що він збирається зробити.
що таке целки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-12 23:08:48
Страница: 1