Майя сиділа ледь жива. Вона раніше ніколи не займалася сексом і навіть не бачила це заняття так близько, незважаючи на те, що намагалася створити про себе репутацію дорослої та сильний жінки. І тому вона зовсім не помітила, як події почали переходити в наступну фазу.
Раптово, до схлипує Віке підскочив товстий і м'яко, але міцно, схопив її за шию.
- Тепер моя черга! - Просіпел він, судорожно розстібаючи ширіньку.
- Ні! - Спробувала вирватися Віка, але товстун тримав міцно.
- Зараз, зараз ... - Бурмотів він копаючись в трусах.
- Я не буду! - Виривалася дівчина, - тільки один ..!
Але товстий не дав їй договорити. Боляче фото голі дівчата хлестнув дівчину по щоці, він впустив її на підлогу, але тут же підняв сперся спиною на крісло, закинувши голову. Не встигла та схаменутися, як в її губи вже тикав слизька і товстий член. Вона відкрила рот, щоб закричати, але відразу поперхнулася товстої сосискою, що опинилася в її роті. Товстун навалився на дівчину, притиснувши її голову до крісла своїм животом і почав ритмічно вганяти член в її рот. Тим часом худий теж сповз з дивана і прилаштувався поруч, мацаючи худенькі ніжки дівчини.
Віка брикалися і виривалася, але двоє хлопців без праці утримували дівчину в лежачому положенні. Товстий боляче прихопив її за вуха, зафіксувавши таким чином голову і продовжував довбати їй рота, нещадно натираючи мову. Худий ж покінчив з ногами і задер вгору топік, невміло розстібаючи бюстгальтер.